Strikkenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Welke vlinderstrik kies jij

Welke vlinderstrik BLOG

Vlinderstrikken en vlinderdassen zijn er veel verschillende kleuren en materialen, maar welk type vlinderstrik past bij welke gelegenheid? Wij adviseren graag.

Vind de juiste kleur vlinderstrik

Het is waarschijnlijk de eerste vraag die je jezelf stelt wanneer je op zoek bent naar een nieuwe vlinderstrik voor een speciale gelegenheid. Elk jaar zijn er nieuwe kleuren in de mode, welke kleuren dat dit seizoen zijn, lees je in dit artikel. Uiteraard moet een bepaalde kleur ook goed aansluiten bij jouw outfit of pak.

Een vlinderstrik combineren bij een pak

Draag jij een blauw of donkerblauw pak met een wit overhemd, dan is de keuze in kleur eindeloos. Een blauw pak is vrij neutraal en daarom matchen er ontzettend veel kleuren. Wat we afraden bij het kiezen van de juiste kleur vlinderstrik is een donkerdere kleur dan het pak. Het is stijlvoller om te kiezen voor enkele tinten lichter. Zo passen lichtblauw, pastelgeel en oudroze perfect bij een donkerblauw pak. Draag jij beige of andere lichte aardetint pak, kies dan bijvoorbeeld voor een zachte en subtiele kleur, zoals beige, licht groen, crème of goud als accessoire.

Een vlinderstrik combineren bij een casual outfit

Wil jij een strik combineren bij een casual outfit dan past juist een harde of opvallende kleur erg goed bij deze combinatie. Combineer bijvoorbeeld een beige chino en jeansoverhemd met een bordeauxrode linnen vlinderstrik voor een trendy look. En wat vind je er van om deze outfit dan af te stylen met een paar trendy bretels?

vlinderstrikken blog

Vlinderstrikken in verschillende materialen

Waarschijnlijk heb je inmiddels een idee voor de juiste kleur.. Dan volgt nu de keuze voor het materiaal. Heb jij een zakelijk diner of een chique bruiloft? Dan zijn vlinderstrikken van zijde of satijnzijde een perfecte keuze. Is de gelegenheid iets meer casual, dan kan een linnen, wollen of gebreide vlinderstrik een goede optie zijn. Zoek jij iets goedkopers, voor 1 keer dragen of iets dat makkelijker te reinigen is, kies dan voor polyester.

Een vlinderstrik of zelfstrikker

Voorgestrikte vlinderstrikken worden al jaren goed ontvangen bij de strik dragende, maar wil je echt als een professional overkomen, kies dan eens voor een zelfstrikker. Dit vergt wel een goede techniek en daarom adviseren wij deze strik ruim van te voren aan te schaffen, zodat je nog even kunt oefenen. Uiteraard hebben wij de instructies voor het strikken van een zelfstrikker voor je uitgeschreven. Deze vind je hier.

Snel geleverd, mooie stropdassen met pochet en erg leuk dat ook stropdassen voor kinderen in dezelfde stof en uitvoering geleverd kunnen worden.
Ronald
De bretelswinkel geeft een heel goed overzicht van wat er te koop is in de wereld van bretels. Zelf ga ik binnenkort de Camino lopen vanuit Den Haag. Dat is 2000 km wandelen naar Santiago de Compostela in Noord-Spanje. Ik wilde natuurlijk zeker weten dat mijn broek niet zou afzakken onderweg en koos voor bretels, ook omdat naar alle waarschijnlijkheid ik flink zou afvallen en zelfs met een riem gaat de broek steeds lager zitten.
De verzending was snel en accuraat en de foto\' s kloppen helemaal met wat wordt opgestuurd. Erg handig was het plaatje waar je de knopen moet vastzetten zodat de bretels goed zitten.
eduard slootweg
Overzichtelijke site, snel bezorgd, mooie kwaliteit. Heel tevreden!
Wim van der Schoor
Prachtige kwaliteit en de volgende dag in huis. Niets op aan te merken.
Rik
Supersnel geleverd, fijn!
Hugo
Mijn eerste ervaring was een heel goede. Had enige separate bestellingen geplaatst. Een werd terstond toegestuurd, de andere liet op zich wachten. Telefoontje gepleegd en de fout/ vergissing werd zonder omhaal getraceerd. Bestelling volgende dag in huis.
En niet onbelangrijk: producten van prima kwaliteit.
Hans Beukema

Betaal veilig online

×