Strikkenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Vlinderstrikken voor de feestdagen!

Vlinderstrikken voor de feestdagen

Welke vlinderstrik draag je eigenlijk tijdens de feestdagen? Ga jij voor een nonchalante outfit of kies je liever voor een strak gestylede look? Op strikkenwinkel.nl vind je een groot assortiment aan feestelijke vlinderstrikjes.


Het dragen van vlinderstrikjes is al lang niet meer alleen voor de waaghalzen. Een vlinderstrik of vlinderdas combineer je tegenwoordig in een handomdraai bij elke gewenste outfit. Ook tijdens de feestdagen!

Dress to impress

Heb jij een gala of feestelijk diner op de planning staan tijdens de feestdagen? Dan is het natuurlijk leuk om in “vol ornaat” te verschijnen. Bij een gala draag je vaak een smoking of rokkostuum. Is de dresscode “black tie” dan combineer je bij deze smoking een zwarte vlinderstrik of vlinderdas. Is “white tie” de dresscode van het evenement, dan is een witte strik het beste accessoire. Ben jij niet zo’n fan van een sierlijk strikje om je nek? Dan is een stropdas natuurlijk een goed alternatief.

“Fout” Kerstfeest 

Heeft het bedrijf waar je werkt een Kerstborrel of “fout” Kerstfeest georganiseerd? Dan kun je heel eenvoudig jouw outfit een grappige twist geven met onze Kerststrikjes van E.L. Cravatte of Michaelis. Combineer deze strikjes bijvoorbeeld bij een wit overhemd en jouw favoriete jeans voor een lekker comfortabele look. Wil je nóg meer indruk maken? Maak jouw outfit dan compleet met een paar bijpassende, feestelijke bretels.

Het familiediner Strikken voor feestdagen 4

Tijdens de feestdagen, vinden we het allemaal leuk om iets meer ons best te doen om er wat feestelijker uit te zien. Of je nu met familie of vrienden een diner of brunch op de planning hebt staan, met een vlinderstrik tijdens de feestdagen maak je sowieso indruk. Bekijk hier het volledige assortiment vlinderstrikken voor de feestdagen en laat je inspireren.

Ben jij op zoek naar een complete outfit voor de feestdagen, denk dan ook eens aan bijvoorbeeld bijpassende bretels, manchetknopen, of een bijpassend pochet.

Bekijk ook

24 10 2019

Vlinderdassen trends winter 2019 -2020

De gebreide truien en wollen jasjes mogen weer uit de kast. Daarbij horen natuurlijk ook strikjes van winterse materialen. Wij hebben de trends voor je op een rijtje gezet.

Snel geleverd, mooie stropdassen met pochet en erg leuk dat ook stropdassen voor kinderen in dezelfde stof en uitvoering geleverd kunnen worden.
Ronald
De bretelswinkel geeft een heel goed overzicht van wat er te koop is in de wereld van bretels. Zelf ga ik binnenkort de Camino lopen vanuit Den Haag. Dat is 2000 km wandelen naar Santiago de Compostela in Noord-Spanje. Ik wilde natuurlijk zeker weten dat mijn broek niet zou afzakken onderweg en koos voor bretels, ook omdat naar alle waarschijnlijkheid ik flink zou afvallen en zelfs met een riem gaat de broek steeds lager zitten.
De verzending was snel en accuraat en de foto\' s kloppen helemaal met wat wordt opgestuurd. Erg handig was het plaatje waar je de knopen moet vastzetten zodat de bretels goed zitten.
eduard slootweg
Overzichtelijke site, snel bezorgd, mooie kwaliteit. Heel tevreden!
Wim van der Schoor
Prachtige kwaliteit en de volgende dag in huis. Niets op aan te merken.
Rik
Supersnel geleverd, fijn!
Hugo
Mijn eerste ervaring was een heel goede. Had enige separate bestellingen geplaatst. Een werd terstond toegestuurd, de andere liet op zich wachten. Telefoontje gepleegd en de fout/ vergissing werd zonder omhaal getraceerd. Bestelling volgende dag in huis.
En niet onbelangrijk: producten van prima kwaliteit.
Hans Beukema

Betaal veilig online

×