Strikkenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Vlinderstrikken op jouw bruiloft

Een vlinderstrik op je bruiloft BLOG

Ga jij binnenkort trouwen en wil je een strik gaan dragen in plaats van een stropdas, maar heb je nog geen idee welke strik het moet worden? Na het lezen van dit artikel heb je genoeg informatie om een keuze te maken! 


Trouwen en vlinderstrik

Binnenkort is jouw grote dag en jij hebt gekozen om jouw kostuum af te stylen met een vlinderstrik. Een uitstekende keuze vinden wij van strikkenwinkel.nl! 

Tegenwoordig wordt er veel gewerkt met kleurenthema’s op bruiloften, wellicht is dat bij jullie ook het geval!? Uiteraard is een vlinderstrik kiezen in één van de themakleuren een perfecte manier om je te houden aan de door jullie gekozen “dress code” van de dag.

Trendkleuren 2021

Ieder jaar zien we op het gebied van trends nieuwe kleurenpaletten. Veel bruidsparen kiezen dan ook voor een trendy kleurenpallet die bestaat uit twee of drie tinten. 

De trendkleuren voor een bruiloft in 2021 zijn: mauve, ijsblauw, Terracotta, pertol, limegroen, saliegroen en mosterdgeel. Vaak zijn deze trendkleuren gelinkt aan het bestaande modebeeld. Het zal dan ook geen probleem zijn om je kostuum en accessoires eventueel aan te passen op deze kleuren. 

Welk type strik kies jij? 

Zoals je misschien wel is opgevallen kun je vlinderstrikken onderverdelen in twee typen. Een vlinderdas of een vlinderstrik. Een vlinderdas, ook wel een ‘zelfstrikker’ genoemd, is een strik die nog gestrikt moet worden om uiteindelijk een strik te vormen om je hals. Voor het strikken van zo’n strik is wel wat oefening vereist. Gelukkig worden de bijhorende instructies meegeleverd en wanneer jij je vlinderdas ruim om tijd besteld, heb je nog even de tijd om te oefenen. 

Een vlinderstrik, ook wel een ‘voorgestrikte strik’ genoemd zegt het eigenlijk al. Dit exemplaar is netjes voor je gestrikt en vastgezet. Wanneer je voor deze variant kiest, heb je in een handomdraai een goede strik om. Je hoeft de strik dan alleen nog even passend te maken. Hoe je dat doet lees je hier ->

Heb jij al een keuze gemaakt?

Zijden vlinderstrik

We kunnen wel vaststellen dat de zijden vlinderstrik de meest gekozen vlinderstrik is voor een bruiloftsfeest. De zijden strikken van E.L. Cravatte zijn verkrijgbaar in oneindig veel kleuren en zijn gemaakt van hoogwaardig zijde voorzien van een ribstructuur of een satijnenweving (gladde stof). De ribstructuur van deze accessoires zorgt voor een rijke en klassieke uitstraling. De strikken van zijde zijn verkrijgbaar in beide varianten, de ‘zelfstrikker’ en de ‘voorgestrikte vlinderstrik’. 

Vlinderstrikken voor kinderen

Heb jij inmiddels een keuze gemaakt? Dan zoek je misschien nog een vlinderstrik voor de bruidsjonker of de kinderen die te gast zijn op jouw grote dag. Je vindt in onze webshop onder de categorie ‘vlinderstrikken voor kinderen’ een leuk assortiment strikjes. De passen perfect bij dezelfde accessoires voor volwassenen, deze staan ook genoemd onder de gerelateerde items.

 

Top! Goede kwaliteit en snelle levering.
Philippe
Top! Goede kwaliteit en snelle levering.
Philippe
Sjaaltjes een paar jaar terug besteld, maar door uitbreiding van het team kwamen we te kort.
3 Extra besteld en binnen een dag geleverd, en precies de zelfde kleur als de eerdere sjaaltjes.

Iedereen blij.

Eric Nat
Mooi, chique product. Snel geleverd.
Leo
Stoere britels gekocht, op tijd binnen en mooie kwaliteit
Jack Huygens
Mooie stropdassen, vlotte en goede bezorging.
Antoon

Betaal veilig online

×