Strikkenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Trendy vlinderstrikken herfst/winter 2021

Trendy vlinderstrikken 21 22

Vlinderstrikken zullen nooit uit de mode raken, wel zien we dat modetrends invloed hebben op de kleur of het materiaal van de vlinderstrik. 


Vlinderstrikken en mode

De vlinderstrik staat tegenwoordig voor creativiteit. Je kunt met dit tijdloze accessoire uitstralen dat je anders wilt zijn dan andere. Door bij het uitzoeken van een nieuwe vlinderstrik rekening te houden met de modekleuren van het seizoen is jouw outfit altijd up-to-date. 

De herfst is inmiddels begonnen en dat betekent dat er weer nieuwe modekleuren in de winkels te zien zijn. Welke kleuren en materialen aankomend seizoen in de mode zijn hebben wij voor jou inzichtelijk gemaakt in dit artikel dat vooral gericht is op vlinderstrikken en -dassen. 

Vlinderstrikken in een trendy materiaal

De herfst en winter zijn seizoenen waar vaak gebruikt wordt gemaakt van warme en zachte materialen zoals wol, zijde of velvet (fluweel). Dat zie je ook nu weer terug in het modebeeld voor de herfst en winter.

Bij ons shop je vlinderstrikjes in deze materialen, die vanzelfsprekend ook verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en patronen. Denk bijvoorbeeld aan een gebreide wollen donkerblauwe vlinderstrik voor een casual look of een velvet zwarte vlinderstrik voor een meer formelere uitstraling. 

Hippe vlinderstrikken

Houd rekening met de kleur van je vlinderstrik om je uitstraling kracht bij te zetten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ton-sur-ton look voor een subtiele-creatieve uitstraling of je gaat voor een vlinderstrik in een contrasterende kleur voor een wat meer opvallende uitstraling. Zoals eerder aangegeven staat een vlinderstrik voor creativiteit, maar hiernaast ook voor lef. Het is weliswaar een accessoire dat ieder seizoen gedragen wordt, maar het is nog lang niet het meest gedragen accessoire. 

Voor de herfst en de winter van dit jaar zijn er de warme kleuren, zoals donkerbruin, bordeauxrood en antraciet, die ieder jaar weer terugkomen. Hiernaast zie je de aankomende seizoenen ook meer frisse kleuren als accentkleur in het modebeeld. Je kunt hierbij denken aan kleuren als: grasgroen, zachtgrijs, baby-roze en -blauw

Met een vlinderstrik kun je eenvoudig zo’n accentkleur aan je outfit toevoegen. Probeer eens een grasgroene zijde vlinderstrik of een baby-roze of -blauwe vlinderstrik te combineren bij je outfit deze herfst en winter. Hiermee laat je duidelijk zien op de hoogte te zijn van de laatste trends. 

Vlinderstrik trends2021 small


Vlinderstrikken of vlinderdassen

De keuze voor een vlinderstrik of vlinderdas is erg persoonlijk. Veelal is het afhankelijk van het feit of je een ervaren drager of liefhebber bent of niet. Het strikken/knopen van een vlinderdas, ook wel zelfstrikker genoemd, is namelijk niet gemakkelijk en vergt enige oefening. Vandaar dat ervaring hierbij een rol speelt. Kenners zullen ook aan je zien of de strik die je draagt zelf gestrikt is of dat het om een ‘voorgestrikt’ exemplaar gaat. 

Voorgestrikte strikken worden veruit het meest verkocht en gedragen en wij adviseren je dan ook om hier mee te beginnen. Tevens zijn voorgestrikte vlinderstrikken in veel meer dessins en kleuren(combinaties) verkrijgbaar. 

Kies je toch voor een vlinderdas, die je zelf kunt strikken, hebben wij ook hier een ruim assortiment in beschikbaar in zijde (ook satijnzijde). Tussen onze vlinderdassen vind je, net als bij de voorgestrikte vlinderstrikken, de warme herfst- en winterkleuren, maar ook de eerder genoemde accentkleuren. 

Ben jij nieuwsgierig en benieuwd hoe je zo’n zelfstrikker moet strikken? Wij hebben hier een instructie voor je uitgewerkt.

Snel geleverd, mooie stropdassen met pochet en erg leuk dat ook stropdassen voor kinderen in dezelfde stof en uitvoering geleverd kunnen worden.
Ronald
De bretelswinkel geeft een heel goed overzicht van wat er te koop is in de wereld van bretels. Zelf ga ik binnenkort de Camino lopen vanuit Den Haag. Dat is 2000 km wandelen naar Santiago de Compostela in Noord-Spanje. Ik wilde natuurlijk zeker weten dat mijn broek niet zou afzakken onderweg en koos voor bretels, ook omdat naar alle waarschijnlijkheid ik flink zou afvallen en zelfs met een riem gaat de broek steeds lager zitten.
De verzending was snel en accuraat en de foto\' s kloppen helemaal met wat wordt opgestuurd. Erg handig was het plaatje waar je de knopen moet vastzetten zodat de bretels goed zitten.
eduard slootweg
Overzichtelijke site, snel bezorgd, mooie kwaliteit. Heel tevreden!
Wim van der Schoor
Prachtige kwaliteit en de volgende dag in huis. Niets op aan te merken.
Rik
Supersnel geleverd, fijn!
Hugo
Mijn eerste ervaring was een heel goede. Had enige separate bestellingen geplaatst. Een werd terstond toegestuurd, de andere liet op zich wachten. Telefoontje gepleegd en de fout/ vergissing werd zonder omhaal getraceerd. Bestelling volgende dag in huis.
En niet onbelangrijk: producten van prima kwaliteit.
Hans Beukema

Betaal veilig online

×