Strikkenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Nieuwe collectie luxe strikken

Nieuwe collectie vlinderstrikken blog

Op strikkenwinkel.nl vind je een nieuwe collectie aan luxe vlinderstrikken.


Two-tone vlinderstrikken

De luxe vlinderstrikken van het merk Profuomo hebben de bestaande collectie luxe vlinderstrikken een flinke boost gegeven. Het zijn elegante vlinderstrikken met een subtiele two-tone jacquard weving in frisse voorjaarskleuren. 
De two-tone weving is een een subtiele weving waarbij twee verschillende kleuren garen worden gebruikt. In de meeste gevallen liggen de twee kleuren die men hiervoor gebruikt dicht bij elkaar, waardoor de strikken eigenlijk een effen uitstraling hebben. Zodra je goed naar de strikken kijkt kun je een structuur ontdekken van de twee verschillende kleuren. De vlinderstrikken zijn gemaakt van 100% hoogwaardig zijde en zijn eenvoudig te combineren. Deze vlinderstrikken zijn uitermate geschikt voor zowel, een feestelijke, als casual gelegenheid.

nieuwe collectie strikken

Vlinderstrikken met bijpassende pochetten

Voor wie toe is aan een event of een intiem feestje wil natuurlijk graag tot in de puntjes verzorgd op de gelegenheid verschijnen. Daarom kun je naast jouw nieuwe favoriete luxe vlinderstrik nu ook een bijpassende luxe pochet aanschaffen om jouw outfit helemaal compleet te maken. Kies bijvoorbeeld voor een pochet in dezelfde kleur als de strik of juist voor een kleur die goed past bij je jasje.

Vlinderstrik of stropdas

Wil je bij nader inzien toch liever een stropdas dragen dan een vlinderstrik? Niet getreurd, er zijn ook luxe stropdassen in deze two-tone weving toegevoegd aan ons assortiment. Deze vind je hier. Vergeet niet om, ook in combinatie met de stropdas, een pochet te dragen om die verzorgde uitstraling te realiseren waar wij je eerder over vertelde.

Mooi product, goede prijs
Jens Peeters
Snelle service, doen wat ze beloven!
Ben Ubachs
Super, snelle levering en product in goede staat ontvangen.
Rozemarijn
Kleur is precies hetzelfde als op de site, goed afgewerkt allemaal en zeer snel binnen gekomen na de bestelling!
Marco
Egt heel mooi en stylvol ! Ik ben zeer tevreden.
Kerim
Producten werden snel geleverd en voldeden geheel conform de omschrijvingen en daarmee ook aan mijn verwachting.
Roel

Betaal veilig online

×