Strikkenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

De zelfstrikker

zelfstrikker

Of je de zelfstrikker nu nonchalant los laat hangen of hem strikt tot een mooie strik, het is een stijlvolle mannenaccessoire die steeds vaker casual gedragen wordt. Een zelfstrikker is niet langer voorbehouden aan chique feestjes en diners, juist ook op kantoor en informele gelegenheden is een zelfstrikker een perfecte accessoire waarmee je verrassend uit de hoek kunt komen. De geijkte kleur voor een zelfstrikker is zwart, wit of in sommige gevallen rood en grijs. Maar draag hem eens in een kleur als warm violet of fris lime groen. Zeker weten dat je indruk maakt.

Goed gestrikt op bruiloften

Een feestelijke gelegenheid als een bruiloft leent zich uitstekend voor het dragen van zelfstrikkers. De strik is een ideale manier om je dierbare daggasten in een speciaal zonnetje te zetten. Laat de mannen eenzelfde kleur zelfstrik dragen, en het is voor iedereen duidelijk wie jou naaste vrienden en familieleden zijn. Strikkenwinkel.nl biedt zelfstrikkers in alle kleuren van de regenboog. Dus welke themakleur de bruiloft ook heeft, er is altijd wel een passende strik bij te vinden.

Aan de slag!

De naam zegt het al: de zelfstrikker is een strik die je zelf nog moet strikken. En dat vergt wat oefening. Zorg er voor dat je de strikwijze onder de duim hebt voordat je hem gaat dragen, want het strikken heb je niet binnen 5 minuten onder de knie. Een zelfgestrikte is ietwat chiquer dan een voorgestrikte strik. Een voorgestrikte strik zit altijd precies goed en is volledig symmetrisch. De charme van een zelfstrikker is juist zijn imperfectie.

fuchsia zelfstrikker

Afbeelding: Fuchsia zelfstrikker. Hebben? Bestel hem hier: fuchsia vlinderdas

Bekijk ook

Vlinderstrikken voor de feestdagen

Vlinderstrikken voor de feestdagen!

Het dragen van vlinderstrikjes is al lang niet meer alleen voor de waaghalzen. Een vlinderstrik of vlinderdas combineer je tegenwoordig in een handomdraai bij elke gewenste outfit.

Mijn schoonvader had Voor zijn 90ste verjaardag bretels op zijn verlanglijst staan. Dus ik heb bij jullie beige bretels besteld. Pakketje paste in de brievenbus, dus ik hoefde er niet voor thuis te blijven. De bretels waren netjes verpakt. Mijn schoonvader is er heel erg blij mee en wil ze nu in alle kleuren (als het maar lekker opvallend is).
Thea Roersma
Supersnel geleverd. En de zijden stropdas en pochet die ik kocht, blijken van uitstekende kwaliteit. De levering kwam trouwens met een zeer sympathieke \'personal touch\', in de vorm van een grappig sinterklaasgedicht, met pen ondertekend door een medewerkster. Kortom: ik ben een tevreden klant.
Frits Stegen
Super snel geleverd.
Mooie stropdassen
Dank jullie wel.
Agnes Bleumink
Bretels gekocht, snel en vakkundig geleverd!
Harrie van der Maade
Duidelijke foto kleuren kloppen.
Snelle levering.
I Robbemont
Volop keus, uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding
Menno Jan Geltink

Betaal veilig online

×