Strikkenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

De zelfstrikker

zelfstrikker

Of je de zelfstrikker nu nonchalant los laat hangen of hem strikt tot een mooie strik, het is een stijlvolle mannenaccessoire die steeds vaker casual gedragen wordt. Een zelfstrikker is niet langer voorbehouden aan chique feestjes en diners, juist ook op kantoor en informele gelegenheden is een zelfstrikker een perfecte accessoire waarmee je verrassend uit de hoek kunt komen. De geijkte kleur voor een zelfstrikker is zwart, wit of in sommige gevallen rood en grijs. Maar draag hem eens in een kleur als warm violet of fris lime groen. Zeker weten dat je indruk maakt.

Goed gestrikt op bruiloften

Een feestelijke gelegenheid als een bruiloft leent zich uitstekend voor het dragen van zelfstrikkers. De strik is een ideale manier om je dierbare daggasten in een speciaal zonnetje te zetten. Laat de mannen eenzelfde kleur zelfstrik dragen, en het is voor iedereen duidelijk wie jou naaste vrienden en familieleden zijn. Strikkenwinkel.nl biedt zelfstrikkers in alle kleuren van de regenboog. Dus welke themakleur de bruiloft ook heeft, er is altijd wel een passende strik bij te vinden.

Aan de slag!

De naam zegt het al: de zelfstrikker is een strik die je zelf nog moet strikken. En dat vergt wat oefening. Zorg er voor dat je de strikwijze onder de duim hebt voordat je hem gaat dragen, want het strikken heb je niet binnen 5 minuten onder de knie. Een zelfgestrikte is ietwat chiquer dan een voorgestrikte strik. Een voorgestrikte strik zit altijd precies goed en is volledig symmetrisch. De charme van een zelfstrikker is juist zijn imperfectie.

fuchsia zelfstrikker

Afbeelding: Fuchsia zelfstrikker. Hebben? Bestel hem hier: fuchsia vlinderdas

Bekijk ook

Vlinderstrikken voor de feestdagen

Vlinderstrikken voor de feestdagen!

Het dragen van vlinderstrikjes is al lang niet meer alleen voor de waaghalzen. Een vlinderstrik of vlinderdas combineer je tegenwoordig in een handomdraai bij elke gewenste outfit.

De bretels snel fijn strak en breed. De levering ging zoals vermeld op het juiste tijdstip.
Bennie Drees
Levering binnen een dag, mooi verzorgd, prima prijs. In één woord top!
Wim Driebergen
Goede kwaliteit snelle service en betaalbare prijs.
Anton Meijer
Perfect advies en een geweldige service. Voor iedereen aan te bevelen!
Roger Croughs
Prima, mooie bretels.
Ina
Goede service en erg snelle levering. Ik ben voornemens hier vaker te gaan bestellen
Tony

Betaal veilig online

×