Blog

Trendy vlinderstrikken herfst/winter 2021

Vlinderstrikken zullen nooit uit de mode raken, wel zien we dat modetrends invloed hebben op de kleur of het materiaal van de vlinderstrik.

Vlinderstrikken op jouw bruiloft

Binnenkort is jouw grote dag en jij hebt gekozen om jouw kostuum af te stylen met een vlinderstrik. Een uitstekende keuze vinden wij van strikkenwinkel.nl!

Vlinderstrikken trends Voorjaar 2021

Vlinderstrikken zijn jaar rond te vinden in het modebeeld maar wat zijn de trends dit voorjaar? Wat is er nieuw voor aankomend voorjaar, welke kleur zie je dit seizoen terugkomen en mag daarom niet ontbreken in jouw garderobe?

Nieuwe collectie luxe strikken

Op strikkenwinkel.nl vind je een nieuwe collectie aan luxe vlinderstrikken.

Vlinderstrikken ook geschikt voor dames

Dat vlinderstrikken alleen goed passen bij de outfits van mannen is inmiddels verleden tijd. Vlinderstrikken voor dames zijn helemaal trendy.
 

Vlinderstrikken voor de feestdagen

Nu restaurants nog gesloten blijken te zijn en misschien ook wel tijdens de feestdagen, maken we het graag thuis extra gezellig en geven we geld uit aan een nieuwe en...

Welke vlinderstrik kies jij

Het is waarschijnlijk de eerste vraag die je jezelf stelt wanneer je op zoek bent naar een nieuwe vlinderstrik voor een speciale gelegenheid.

Polyester vlinderdassen aangevuld met trendy kleuren

Met de zomer in het vooruitzicht hebben wij van strikkenwinkel.nl het assortiment polyester vlinderdassen aangevuld met trendy kleuren. 

Welke nieuwe kleur vlinderdas past bij jou?

Nieuwe vlinderstrikken met motief bij Strikkenwinkel.nl

De Luxe vlinderstrikken van Profuomo met vrolijke motieven en een vintage uitstraling zijn eenvoudig te combineren en passen helemaal bij de trends voor aankomend seizoen.

Speciale vlinderstrik voor 75 jaar vrijheid

75 jaar vrijheid is iets om bij stil te staan. De Tweede Wereldoorlog eindigde 75 jaar geleden. Vanaf dat moment leven we in vrijheid. We zijn met z’n alle verantwoordelijk om dit door te geven aan de volgende generaties!


Ma t/m Vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis.
Niet tevreden? Je mag je bestelling binnen 30 dagen retourneren.
De vlinderdassen specialist in grote aantallen.

Betaal veilig online

×